Atsakymai

  1. 3

    Užsiimk kokia veikla, negi darbų, rūpesčių neturi? Kam dar preparatų viskokių? Aš kažkada buvau tokia apvalutė, vis norėjau sulieknėti. Bet vyras mane tokią apvalią ir išsirinko. O dabar vaikai, vyras, kasdienė rutina, darbai visus "lišnus kilus" pasiėmė.

    Jorkaile

  2. 3

    as bandau pries valgi gerti daug vandens, tada maziau suvalgai nes netelpa :) drauge sake tiek geria kad net bloga, bet maziau tada valgo :)

    kristale

  3. 2

    Liekninančios tabletės - http://tonzes.com/slimlt.htm
    mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi.

    komnata

  4. 2

    dazniausiai padeda pries valgi atsigerti stikline vandens tai mazina apetita ;]

    ikmeskute

  5. 2

    Na,as isties neisivaizduoju,kad kavos ar vandens atsigerimas galetu mazinti apetita :).Pati bunu susidurusi su sia problema vakarais,nes tuomet man diiidziausias apetitas ir nezinau kaip su tuo kovoti.Buna viena is iseiciu,vakarais islekti i sporto sale ir nuvargti tiek,kad grizus tik lova rupetu :))).Del apetito mazinimo.Isties,kaip bebutu kas nusistates pries tabletes ivairias,as vis gi pasiryzau isbandyti vienas 'bio-slim'.Rezultatas buvo nulis.Emiau mazinti maisto porcijas kiek tai imanoma :) ir kaip kas bebutu nusistates priesingai,ziurint ka ir kaip valgai, rezultatu siek tiek visgi duoda.Baimindamasi truputi,kad organizmui gali trukti kokiu medziagu nusipirkau kalcio tableciu su vitaminu d ir k.Ir nors kai kas gali sakyti,jog tai savitaiga,bet as savo organizma pazistu :),nebuvo jokio efekto nuo liekninaciu tableciu,bet va,dabar vartodama kalci,isties pastebejau,kad apetitas mazeja.Ne taip,jog buciau gyva visa diena tik stikline vandens,bet skirtuma jauciu.Taip pat zinau,jog viena mamyte vartoja chroma,jis mazina cukraus kieki organizme,bet cia labiau toms,kurioms sunku atsispirti saldumynams.Tai sake,irgi labai padejo.

    geguziukas

  6. 2

    kuo maziau organizmas gaus maistingu medziagu ir kuo reciau bus pavalgyta tuo didesne meskos paslauga sau pasidarysi. nes tuomet kunas ijungia taupymo rezima ir kiekvienas gurksnelis ir kasnelis eina i organizmo atsargas, t.y. riebalines lasteles. kunas, kaip zmones karo ir bado metu, ima viska kaupti, nes nezino kada gaus vel :) taip kad ..... proto reikia tureti. kava gyvos ilgai nebusit:) apetita mazina isgerta stikline vandens ar zoleliu arbatos puodelis 10 - 15 min. pries valgi.(ir siaip isgerti skysciai isjudina medziagu apykaita, bei saugo musu grozi :))) skrandi lengvai "apgauna" ir sotumo jausma suteikia nekaloringos sriubos ar salotos, koses.
    o visos piliules, milteliai ir dar bala zino kas yra skirta reklamu aukoms. geriau pataupyti ir savo pinigus ir sveikata, nei kisti i save bala zin ka :)
    tai tiek pamokslu :)

    Meskeriotoja

  7. 2

    visų pirma kam norit mažint apetitą sau ar vaikui? Na jei sau tai geriausias preparatas yra valia, aš pati nemažai išbandžius esu, bet pasiekimu mažoka, reikia nemažai valios turėt, kad kažko tai atsisakyt ar sumažint kiekį

    anenija

  8. 1

    Pries valgi isgerti vandens stikline,labai padeda ir chromo papildai,jie slopina nora saldumynams,o kai kurioms net sumazina apetita

    ruta26

  9. 1

    cia reikia daug vales sitam dalykui..tiesiog jei pas pacios valios nebus,tai tos ir porcijos nemazes

    ingrandr

  10. 1

    valgyk maziau ir viskas:)cia paciai tik alios reikia,kad maziau valgytum

    ingrandr