• 13ats.

    Ar girdejot naujiausia grybauskaites sumastima del pensiju? Ir ka apie tai manote?

    po trisdesimt metu moketos i sodra imokos, kurias mokame nuo algos pensijai bus sumoketos veltui, nes grybauskaite sake, kad po trisdesimt metu pensija bus 120 euru ir musu pinigeliai nuplauks...

    ervijotaPolitikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    nebezino ka daugiau sugalvoti..visai nenustebau isgirdusi istatymo apie pensijas

    ingrandr

  2. 5

    ne negirdejau..bet nieko naujo neisgirdau is tavo pasakymo..ir taip aisku,kad niekada nieko gero zmoniu labui ta valstybe nedarys

    ingrandr

  3. 4

    bet sumaste atiduot pinigus po krizes tiems pensininkams,o tai kaip bus su tais kurie bus mire ir paskutiniuosius gyvenimo metus praleis badaudami?

    daina

  4. 3

    na euras planuojamas tik 2013 tad iki to dar daug kalbu girdesim.. bet man irgi skaudu kad pensininkai labiausiai skiaudziami gi jie sunkiausiai ir taip gyvena o be to jie ir dirbti jau nebegali..

    gertruda

  5. 3

    Dar visai neseniai ji vetavo visus istatymus, kurie liete silniausias zmoniu grandis. Dabar jau pati pritaria, mazinti pasalpas, pensijas.
    Su musu pensijom is vis bus idomus dalykai.
    Nejauku gyventi Lietuvoj.....:(

    Linute39

  6. 2
  7. 2

    taip girdėjau,nesamonė kažkokia.

    Deimax

  8. 1

    na va net ir moterys kvailų sprendimų pridaro

    Dominyka26

  9. 1
  10. 1

    Dar mano nuomone tokia, kad kol mes jauni, tai nereikia gyventi vien sia diena ir tiketis, kad senatve toli ir iki to laiko kazkas kardinaliai pasikeis. Reikia jau dabar rupintis savo gerove. Juk nesunku nors po 50 lituku i menesi atideti i savo nelieciama saskaita, naudotis visokiomis banku taupymo, indeliu, akciju programomis, kaupiamaisiais draudimais ir t.t. Taip pat nereiktu smarkiai slepti savo atlyginimo nuo valdzios, rasyti ji kuo mazesni, kad kuo maziau mokesciu moketi, juk visa tai atsilieps ateityje. Kuo protingiau planuosite dabar, tuo lengviau gyvensite senatveje ir nereiks tada dusauti.

    Agne