• 21ats.

    Ka daryt su broliu, kuriam vėjai galvoj ir kuris pas mus gyvena?

    Nebezinau, ka daryt, gal jus ka patarsit? Atvaziavo mano brolis pas mus i Anglija. Surado vyras darba jam, bet kad jis nieko nemasto, is darbo grizta isgeres amziais. Mum nieko nepadeda, kitaip sakant gyvena is musu kisenes. Atrodo, jau ne piemenukas, ne toli 30 meteliu, bet... amziais prisidaro problemu. Draugai, mergos galvoj ir kaip pabaliavot. Siandien susinervinau ir pasakiau, kad ieskotu, kur isinuomuot kambari aba tegul skrenda i LT namo. Atsibodo jaudintis kaip del mazo vaiko :( Ka jus darytumet tokioj situacijoj?

    redusisSu giminėmisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    as taip pat buciau pasielgus, kad ir brolis nereikia toleruoti tokiu jo elgesiu ! o dar be to cia anglijoje pinigai is dangaus niekam nekrenta jai nori baliavoti tai ir dirbk ner ko jam issidirbineti!

    cindy

  2. 5

    na panasi situacija buvo su mano teciu.. jis isvaziavo i anlija pas sese.. ten ji jam surado darba, pas save apgyvendino.. o jis per daug atsipalaidavo, pradejo gerti, susimuse su kaskuo, tada policija jy pradejo griebti. nustojo mamai siusti pinigelius, zodziu pajaute gera gyvenima.. sese liepe kraustytis arba gryst i LT tada jis jai pradejo jau priekaistaut, kaip ce broliui negali padet ir t.t mano nuomone varyk ji lauk, nes taip toliau ir elgsis kaip elgesi.. turi savo seima ja ir rupinkis :) o ne 30 metu broliu :) aisku kai yra tam tikros normos tai suprantu, padedi ir t.t bet yra ribos, o kai jau pradeda piknaudziaut tuo gerumu tai negerai..

    kristale

  3. 5

    Tikrai uzjauciu tave.Toks artimas zmogus,o reikia kazka pikta pasakyt...Bet juk jis ne mazas vaikas,o tu jam ne mama.Tu savo seima turi ir jos gerove svarbiausia.
    Saunuole,kad zengei pirma zingsni;)Tu ir taip daug del brolio padarei.Jam jau senai laikas pradet paciam rupintis savim..
    Buk tvirta ir laikykis savo sprendimo!!:)

    rimrem

  4. 5

    teisingai pasakei.....kievienas zmogus turi gyventi savo gyvenima ir ji kurtis,o ne sedeti ant kazkieno gero.....ir kodel tu dabar turetum juo rupintis kaip mazu vaiku,jeigu pats apie save negalvoja....zino kad turi kur gryzti,valgyti turbut irgi visada padaryta,silta gera,o ka visai geras gyvenimas.....gal isejes prades kitaip mastyti,kad reikes ir nuoma susimoketi ir valgyti uz kazka nusipirkti....stiprybes tau...

    iirina

  5. 4

    greiciau pasodinti ,ant savos subinytes ir tegul rupinas pats savimi ...
    skaudes sirdele tau ,bet praeis su laiku

    Anonimas

  6. 4

    Na net nežinau ką daryčiau.Bet matyt kol jis randa pas jus prieglobstį taip vadinamą,kol žino,kad jūs juo pasirūpinsit,tai ir pats nesirūpina niekuo.Manau,kad gerai jam pasakei.Tik reiktų,kad ne tik pasakytum,bet taip ir būtų.Sakykim reiktų duot jam konkretų laiko tarpą per kurį turi susirast darbą ir pradėt elgtis tinkamai,kad įrodytų jums,kad gali būti ir normalus:)O jei ne-tegu drožia namo.O kaip į tai kaži reaguoja tėvai.Gal jis koks pagrandukas tėvukų palepintas tai ir elgiasi taip.

    Vilmiene

  7. 4

    As taip pat sakyciau, kad zmogus tikrai suauges ir gali gyventi issinuomojes buta vienas. Jei taip daro tai tuo labiau. Is kitu visiems labai gerai butu gyventi, bet juk reikia ir paciam sugebeti savimi pasirupinti.

    Erika_P

  8. 3

    na jei jau tevai proto neikrete auklejant tai nemanau kad pavyks ir tau...

    daina

  9. 3

    manau,kad teisingai pasielgei,nenori gyvent normaliai,lai valkatauja,nenores valkatauti isinuomuos kambari,gyvens atskirai,nematysi ir sirdeles neskaudes

    Aureluze

  10. 3

    Jūs jam paiškinkit,kad tokio jo elgesio nepakesit arba tegu tvarkosi arba tegu važiuoja atgal į Lietuva.

    mamyciuke