• 7ats.

    Ka manot apie batus lenktu padu?

    Jau kurį laiką matau šmėžuojant žmones su badais lenktais padais, guglinau, tai radau walkmaxx firmos tokius. Rašo, kad tas lenktas padas gerai laikysenai, stiprina raumenis, sąnariam mažesnis apkrovimas. Ar avit kas tokius? Tikrai tokie geri?

    GliukasRūbai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    walkmaxx šiaip iš esmės kokybiški batai. Žieminiai modeliai gerai atlaiko šalčius, drėgmę - drąsiai visą sezoną galima vaikščiot ir nenusidėvi. O dėl to lenktumo tai net nžn, įdomus jausmas toks ir sąnariam lyg geriau. Tikrai jaučias bent kad raumenys ekstra veikia :D

    Anonimas

  2. 1

    Aš šią žiemą nusipirkau walkmaxx, tikras iššsigelbėjimas buvo per šalčius ir purvus, nes jie nepraleidžia drėgmės ir šilti labai. Dar ir padas jų pakaustytas toks, tai ir ledas ne problema. O kas dėl lenkto pado - tikrai sąnariam į naudą tokia avalynė.

    Anonimas

  3. 1

    Walkmaxx tikrai geros kokybės batai, jau ne pirmą sezoną su jais vaikštau ir puikiai išsilaikę, nors ir per baisiausius kemsynus braidau ;)

    Anonimas

  4. 1

    Žinok tikrai rekomenduoja, šiaip as skeptiškai į visas tas reklamuojamas prekes žiuriu, bet walkmaxx'us gavau dovanų ir maloniai nustebinta likau. Labai patogu vaikščiot, tiesiog pasšokinėdamas eini, laikysena taisosi. Man labai prilipo jie.

    Anonimas

  5. 0

    Aš labai jais džiaugiuosi. Deja, yra sunkumų ieškant naujų, kadangi labai sumažėjo pasiūla.

    Anonimas

  6. 0

    Tikrai labai geri, patogus. Nesiojau 4 metus ir dabar vel ieskau nusipirkt

    Anonimas

  7. 0

    Turiu klubo sąnario problemą. Kai pradėjau vaikščiot su tokiais batais, daug geriau pradėjau jaustis. Turiu basutes, sportinius batelius. Visą vasarą tik juos avėjau. Kitus užsisedu klubą skauda. Su šitais praeina. Dabar ieškausi rudeniui batų lenktu padu...

    Anonimas