• 7ats.

    ejimas i darzeli

    sveikos, nuo rugsejo 1,mano berniukas pradejo eiti i darzeli,jam dabar 2 metukai,pirma diena isbuvo visa vienas pats,be jokiu verkimu,valge,miegojo, auklytes vakare atejus pasiimti vaiko,pasakojo, kad buvo saunus ir draugiskas su kitais, bet siandien jau nuo pat ryto,kai pradejom rengtis i darzeli,pradejo zyzti,nuvedus i darzeli nenorejo net per metra nuo manes pasitraukti,bet auklyte nusivede parodyt naujus zaisliukus,ir liepe man iseit,isejus girdejau kaip skaudziai vaikutis verkia,buvo labai skaudu,bet suprantu,kad tokia ta adaptacija. skaiciau labai daug informacijos apie vaiku adaptacija,bet visur raso ta pati,tiesiog noretusi suzinoti,kaip kitom mamytem sekesi vesti vaikucius i darzeli,po kokio laiko nusiramino,priprato ir pan.

    anolisLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    tai ir nuo vaiko priklauso: mano vyresnysis pradejo jau 3m. ir nenorejo, na verkti neverke bet vis aiskino kad ir tas blogai ir tas negerai vis itikinedavo kad nenori darzo, buvo lengviau paskutiniais metais kai mokejo skaityt tai aukletoja duodavo uizduoti- paskaityt visiems pasaka tai lyg jausdavosi atsakingas, bet darzo taip ir nepamilo, o mokykla va antra klase ir jokiu problemu. Maziukas pats 2.6m isiprase i darzeli (planavau tik 3m) ir jam darzas labia patinka.

    vejune

  2. 1

    Mano priprato po dvieju savaiciu. O ka darysi. Palieki nors ir verkia. Tai ne pirmas ir nepaskutinis vaikas. Aukletojai tai irgi zino, ramina, net pacia mama. Adaptuojasi su laiku

    Anonimas

  3. 1

    anonime, o ka daryti kai duonai reikia uzdirbti, vaikiukas turi ismokti prisitaikyti...... mano abu vaikai pirma akimirka jau jautesi gerai, as jiem diegiau ta, jog reikia, jog mamytei dirbti reikes..... antrasis sunus nuo 2su puse eina.

    tikmama

  4. 1

    jei tik tureciau galimybe nevesti-patikekit tikrai nevesciau,bet abu turim darbus,mociutes taip pat dirba,neturim is artimuju kam palikt,samdyti aukle nera galimybiu. ir norejau siaip patarimu,pasidalijimu kaip kitom buna,o ne smerkimu. jei jus turit galimybe buti su vaiku iki pat mokyklos tai sveikinu jus.

    anolis

  5. 1

    vargsas vaikelis. Ka cai nusikalbat kokia dar adaptacija??? cia tik mamu isitikinimas kad adaptacija ir pns. nes rupi tik nevesti ta vaika ir dzin kaip kas... aisku kad vaikui tragedija, dar tokiam mazam.Ka jaucia mazas zmogutis paliktas svetimoj aplinkoj vienas be mamos be tetes ...??? aukles meluoja patikekit zinau ka sakau. Jei yra galimybe geriau neveskit to vaiko/.

    Anonimas

  6. 0

    Mums ir taip buvo, tuomet nusprendėm vesti į privatų pusės dienos darželį. Sūnus labai patenkintas, ugdomosios veiklos įdomios, šaunios pedagogės, daug dėmesio kiekvienam vaikučiui (maža grupė), yra terasos kur saugiai gali vaikučiai žaisti gryname ore.. Rekomenduojam PandaPlay pusės dienos darželį Kaune (Savanorių pr. 276). Manom, kad pripratus pusės dienos darželyje ne bus problemų pasilikti ir visai dienai.

    Anonimas

  7. 0

    Pirma diena ir mums buvo tobula, vaikui idomu viskas nauja, ir dar nesupranta kad jis cia bus kiekviena diena. Galvoja dienos atrakcija. Veliau supratus jau prasideda nenoras, asaros. Pas mus tas pats buvo. Tai galiu pasakyti verke kiekviena diena iki nauju metu. Budavo jau pora savaiciu eina, na ziurek ir nieko kaip ir, paverkslena bet ne daug jau, suserga, 2 savaites neina ir vel ziurek asaros baisines, vel apsipranta, vel suserga, vel atejus po tarpo asaros baisines. O po nauju metu viskas ciki buvo, pats net savaitgali atsikeles klause ar eisim siendien i darzeli, sakau ne, net nuliusta vaikas.

    Anonimas