• 25ats.

    Kiek laiko per dieną skiriate vaikui?

    Mano mažoji žaidžia visą laiką viena. Man visiškai nelieka laisvo laiko vaikui. Tai virtuvėje sukuosi, tai tvarkausi. Atrodo, nespėjau pusryčius pagaminti jau ir pietų reikia, vaiką migdyti, užmigdžius apsitvarkau, pietus paruošiu. Kai atsikelia vaikas, skalbinius uždedu skalbtis, lekiu į parduotuvę, pasaka be galo....
    Gal aš kažką ne taip darau?:(

    emiliukas1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Mes su maziuku mokam gerai sutarti. Ryte abu verdam sau kose, pavalgom, tada jis leidzia man valandziuke prie kompiuterio pasedeti, greit apsitvarkom, duodu ir jam grindu sepeti ar dulkiu siurbli, patinka labai padeti mamai. Abudu i lauka einam, i parduotuve uzsukam. Pietu uzkande einam abu i lovyte keleto daineliu sudainuot. Kol jis miega, tai tikrai nepuolu buitimi uzsiiminet, nes jau viskas buna sutvarkyta, tai atsigeriu kavos, prie kompo pasedziu, televizoriu paziuriu, pamezgu. O kai jis nubinda, tai ir tetis jau grizta is darbo ir demesio tikrai netruksta. Vienas jis nemegsta zaisti, tai vis man is paskos laksto :))) O jums patarimas butu: nebukit kaip voveres amzinai besisukanciame rate, pasidziaukit vaikuciu, pazaiskit ir saves nepamirskit, ismokit susidelioti darbus taip, kad nereiktu visa diena rupintis, kad tas ar anas nepadaryta :)))))

    Agne

  2. 5

    Mano maziukas reikalauja daug demesio, tai kai miega tada galima ka nors pasidaryti o kai nemiega turi kuo nors suduominti. Visa laika beveik su juo praleidziu, vienas nemegsta buti, reikia kalbinti ji, zaisti su juo :)
    O patarimas butu tas. kad nereikia taip rupintis namais tuo met, reikia laiko rasti, bent pusvalandi su vaiku iseiti i lauka pasivaikscioti, nors iki parduotuves ir atgal, is leto su vaikuciu :) prilekti prie vaikucio zaidziancio namuose, pakalbinti, pazaisti, knygute pavartyti :) ir sau laiko rasti reikia ne vien namu ruosos darbams ;) rupintis maziau reikia nenudirbtais namais.

    Erika_P

  3. 5

    kadangi musu maziu vienas visiskai nepabuna tai su juo praleidziame visa diena kartu... o kazka pasiraryt laiko ir nelieka :)))

    poolman

  4. 4

    mano abi mazules yra su amnimi :) ir visa laika tik su jom praleidziu :) vyresnele tik 5val praeidzia darzeli ir vel su manim :)

    deimantina

  5. 4

    visas mano laikas skiriamas vaikui, ka darau visur su vaiku ant ranku, aisq kita karta ir as galvoju, kad per mazai vaikui skiriu laiko, bet kai pamastau, kad visas mano laikas yra skirtas lialiukui. valgyti darau, vaikas salia, rubus dziaunuosi vaikas salia, grindis plaunu, vaika visur kartu tampausi, sneku, pasakoju ka nors...nors mes dar labai maziukai, kaip sakoma tokio amziaus turi valgyti ir miegoti, bet pas mus toli grazu, kad taip butu. suktis reikia kaip nors tai darydama buities darbus darau viska su vaiku :)jam tai dar idomiau negu kad zaisliukai :)

    Benikiux

  6. 4

    as skiriu visa diena jei. tik kai uzmiegu pasidarau visus darbus, kitaip niekaip!

    cindy

  7. 4

    bent jau kolkas mano beveikt visas laikas yra skiriamas vaikui

    sheelsi

  8. 4

    aš taip pat visą parą su vaiku,nuo vaiko gimimo.
    man nelieka laiko su ja pažaisti,knygutes pavartyti,ko pamokinti,pasisodinus ant kelių multiką pasižiūrėti ir t.t.netgi į lauką išėjus mintys apie namus,reikia susitvarkyti,bulves nuskųsti,kompoto vaikui išvirti,dar indai nesuplauti...lyg kažkas apsėdęs būtų,nebemoku atsipalaiduoti,vakare atsigulus miegoti dar iki užmiegu apmąstau ką rytoj turiu padaryti:(

    emiliukas

  9. 4

    Tau gerai kaip tavo vaikas žaidžia vienas.. o manoji be manes nei krust visur kartu jai tik kur palieku iskart tik pasiziuri kad viena ir rekti.

    mamyciuke

  10. 4

    na manoji kadangi visa laika su manimi tai paskutiniu metu rankinukas patapo ir be manes niekur neina (net i kita kambari) tai turiu laiko suktis virtuvei tik tada kai maziuke miega o kitas laikas turi buti skirtas tik jai :/ taip kad galiu sakyti esu visa para su dukryte...:)

    Pearl