Atsakymai

  1. 2

    Ji itaria,kad butent tai ir yra slepiama. Kad nekiltu panika tarp zmoniu. Nes kol nera dar masiniu apsinuodijimu, tuo smogu, o tik pavieniai asmenys pradejo kreiptis i medikus del negalavimo, ar rimtesniu pasekmiu, tai specialiai informacija ir stabdoma. Nes Lietuva neturi jokio pasiruosimo ,kaip pagelbeti savo laudziai tuo atveju, jei nutiktu ir koks rimtas tycinis puolimas, pasikesinant i taikius piliecius naudojant pvz: chemini ginkla. Greiciausiai ukrainoje ji visgi panaudojo.

    Anonimas

  2. 2

    Valdzia tyli, itariu tycia slepia tiesa, papirkus ziniasklaida.
    Nuo zoles,lapu tokio kvapo nebuna.
    Vyrauja astrus "plastmases" smogas.
    Pazistama dirba 112 dispecerineje ,kur nukreipineja info butent gaisrui kilus.
    per paskutines tris paras tebuvo iki sios dienos 12h tik 11 iskvietimu ir ne vieno didesnio .
    Apie 60mt,kaip teigia ziniasklaida, per para
    iskaiciuojant su vilniumi, visoje aplink apskrityje, to jokioj net istorijoj nebuvo nutike.
    Ji paaiskino,kad greiciausiai tas smogas bus atkeliaves is ukrainos.Kariaujama,visai beveik pasienio pasoneje. Juk debesys kur kas greitesni,nei zmogaus isivaizduojami mastabai danguje.O ir vejas kaip tik is tos krypties,nors nezymus.

    Anonimas

  3. 2

    Tikrai ne zoles ir lapu deginimas cia kaltas.As jau vakar pajutau,nors vakar buvo vejas.O siandien jau baisu.Man,kaip sudegusiu padangu tvaikas.

    grirute

  4. 2

    smogas susidarė, nėra vėjo paprasčiausiai ir neišsklaido, tokiu metu jau ne kartą yra buvę Vilniuje, kuomet žmonės net langų negalėdavo atsidaryti. Jei gyvenate daugelį metu tai jau turėjote pajusti. Be to prasidėjo intensyvus kūrenimas, šildymas - kuomet individualūs namai nuolatos kūrenasi, bei miesto katilinė ir dirba visu intensyvumu - tai ir prisidėjo prie tariamų gaisrų, bei žolės deginimų.

    Lulu

  5. 2

    Skaiciau as sita brieda. Staiga ketvirtadieni nakti visi pradejo deginti zole (lapus) ir aplink Vilniu gaisrai atsirado. NETIKIU!!!

    Katia

  6. 2

    http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/paaiskino-kodel-visas-vilnius-prasmirdes.d?id=66258164

    čia pasiskaitykite :)

    Lulu

  7. 1

    Cia sitaip uzterstas oras. Plius oro salygos issklaidyti dvoko nepalankios. Per zinias girdejau, kad tai truks iki savaites galo, ty dar apie 3 dienas.

    Imbiere

  8. 1

    Yra buvę, kai labai sausa, kad aplink vilnių durpynai smilksta, tai toks kvapas, bet čia labiau vasarą būdavo. 2002 visą rugpjūčio mėnesį nuo tų durpynų buvo dar baisesnis smogas . Gal ir dabar tas pats?

    marcipana

  9. 1

    jau 35metu gyvenu Vilniuje, tokio nebuvo. Net kai staiga dideli salciai ir pradeda visi kurenti, nebuvo tokio. O cia + temperatura, ir staiga pradejo visi kurenti? Ir dar, vaziavau 1 nakties, tokio dar nebuvo, tai ka, staiga is pareciu visi atsikele ir nuejo kurenti, visas miestas? Nes zmones is skirtingu pusiu ir visur tas pats.

    Anonimas

  10. 0

    nuo nemezio kaimo gaisrines istisai duodasi

    Anonimas