• 14ats.

Atsakymai

  1. 12

    Absurdiška norėti iš kitataučių gerbti mūsų kalbą, kai mes patys ją iškraipome. O jūsų klausime ne gramatikos klaidos, o logikos klaidos bado akis. Pati pažiūrėkit ar supratot, ką pasakėt ;D
    O atsakant į klausimą, manau Lietuvos rusai gyvena tokiame tarsi burbule (žiūri tik rusiškus kanalus, skaito tik rusišką spaudą, parduotuvėse, įstaigose visur jiems atsakoma rusiškai). Lietuviškai ko gero supranta, bet nevartoja dėl kažkokių pasenusių, bet vėl putininės propagandos žadinamų ambicijų.

    Anonimas

  2. 12

    atsiprašau, bet ir jūs nelabai lietuviškai čia parašėte ;D

    Anonimas

  3. 11

    Nepykit, bet čia tas pats, kaip paklausti: "Kodėl žmonies prastai rašyti leituvishkai ir nepripazynti, kad nemokėti taikyti linksnis?"...

    Anonimas

  4. 9

    Pirmiausia reiketu pradeti nuo saves ir gerbti kalba valstybes kurioje gyveni, o tik tada smerkti kitus. Taip kaip ir rasyti bent jau suprantamai.
    O nanonimas labai teisingai pasake, kad tik musu Valstybeje, visose institucijose bus atsakoma, kaip tik nori, todel taip ir yra, kad tie vadinami lietuvos nelietuviai issidirbineja.

    Shirse

  5. 9

    Tiesiog dar toks imperialistinis mąstymas užsilikęs, kad "mes viršesnė tauta ir neprivalome mokytis mažųjų brolių kalbos". Labiausiai nesuprantu jaunimo, kuris atvirai sakys, kad važiuos į Angliją ar Norvegiją - tai kam tiek būti įsikabinus tos rusų. Kam keikti Lietuvą, jei tik dėl jos pilietybės galėsi laisvai po Europą keliauti. Juk nevažiuos nė vienas rusų jaunuolis į Rusiją ar Kalingradą...

    Anonimas

  6. 7

    Galima uzduodant toki klausima uzrasyt bent Lietuva be klaidu.O jei atsakant i klausima,tai jie uzkieteje naciai,prie kuriu turi visi taikytis,bet ne jie patys.Bambekliai,kurie nieko nedarys,kad butu geriau,o visa neapykanta islies,ant salies,kurioje gyvena.

    grirute

  7. 2

    Vilnius (LT) niekada ir nebuvo Lietuviu "Nuosavybe"
    Ir niekada jame negyveno daugiau Lietuviu, nei kitatauciu.
    Kai LT buvo pavadinta Lietuva.
    Tuo metu paciu lietuviu is vis egzistavo joje tik 30mt procentu. 60% sudare zydai ir jau kiti kitatauciai .
    Vilnius ir Lietuva visada buvo tarptautine salimi ,sudaryta is ivairiausiu genciu.Nuo pat senoves laiku.
    Dzukai,aukstaiciai,zemaciai,suvalkieciai. Tai taip pat tera atskiros gentys visiskai svetimos viena kitai. tik po ilgu kraujomaisu, pavadinti vienu pavadinimu Lietuva. Jokios nacijos "Grynaveisles" kaip lietuvis, niekada ir neegzistavo.

    Anonimas

  8. 2

    Ir man tai idomu. Gal jiems tiesiog geresnes salygos cia ir neturi galimybiu ten gyventi.

    Yuki

  9. 1
  10. 1