• 9ats.

    gyvenime as turejau 3 darbo vietas-ir dvejose kolektyvas maisytas-(vyrai moterys) ir viename moteriske na neskaitant direktriaus-tai jau pirmajame dirbant sakiau ,kad nieko baisiau uz moteru kolektyv a nera-misrus maziau pletku-gal jie svelnesni ar kaip ivardinti.va paskutiniame darbe-super kolektyvas-aisku buvo visko,bet visumoje vien del ju buvo gerai dirbti kad ir sunku.o kokios jusu patirtis

    suniukasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jo, tikrai sudetingai klausimas suformuluotas :)
    Manau jog visur visaip buna. Svarbiausia yra sutarti su paciu savimi ;) O prie kitu galima ir prisitaikyti, jei to reikalauja darbas.

    Yuki

  2. 1

    kiti vyrai buna baisesni pletku bobos negu moterys.

    sveiki

  3. 1

    Esu dirbus tiek mišrima kolektyve tiek tik moterų. Tai pasakysiu ir mano atveju šimtą kartų geriau mišrus kolektyvas. Pas mus moterų kolektyvas išsidraskė net, o kalčiausia visos nusprendėm buvo vadovė, kuriai norėjosi intrigų :))

    lydekaite

  4. 1

    sunku suprasti jusu klausyma, bet vysur yra velniu, nors man asmeniskai su vyrais dirbti irgi daug lengviau.

    Anonimas

  5. 1

    Dirbau vienam kolektyve,kur vyras tokias intrigas tarp darbuotoju dare,labiau nei trys moterys kartu sudejus:)

    grirute

  6. 1

    Dirbau kur vien moteris,tad man patyko,jokiu pletku bent jau pas mus niekada nebuvo.

    Jolka123

  7. 1

    As perskaiciau tik kazkoki zodziu kratini. Reides padrikai kai kur, skyryba is vis neaisku kaip.

    Anonimas

  8. 0

    pirmam darbe buvo vien moteriskes, apsaugok dieve nuo tokiu bobeliu, o dabar dirbu misriam esu patenkinta.

    mari25

  9. 0

    cia kaip suprantu kur geriau ar vyru,ar moteru kolektyvas,ar is vis maisytu.tai manau faktas toks jei tu esi to galva sefas,visada bus virsus ir tam darbininkai palankus,geriausia kai esi pats sau direktorius:)o dar svarbiau zmoniu harakteris(kolektyvo) jei busi geras turesi kantrybes,ir gausi gerumu,bet jei busi kandis aplink per aplinkui dauk kas neatsilaiko,bet prisitaiko nes reikia uzdirbt.Visur sistema skirtinga vieni dirba vos ne del to kad super kolektyvas i darba kaip i svente,kiti persiute pikciu,pletku nesantaikos,kaskokio pavydo vieni kitiem.Gali dirbt ir atidirbt savo darba,ne draugu ieskot tam eini,bet taip bus kad kaskam nepritapsi ar kaska ne taip darai.

    rittta