• 9ats.

    apie musu esama o gal ir vel busima prezidente,siaip as labai cia nesigilinu,bet kas man uzkliuvo ir atrodo juokingai,kad kaip ir raso spauda visada rimta,griezta ir siaip per daug nebendraujanti -sia savaite atsivere(mano galva truputi issigando oponento)savotiska vaidmainyste-buk visada koks esi,o cia sast is tylenes -plepute

    suniukasPolitikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Suniuk,ne visada žmonės iškarto atsiskleižia ir parodo tikrajį AŠ.Priežasčių tame gali būti daug ir įvairiausių.Yuki,o kas čia tokio jeigu apsilankė?Gal norėjai,kad į sex shopą užsuktu?:-D

    Anonimas

  2. 2

    Tai,kad nematau reikalo jai bijoti savo prieš savo "konkurentą".
    O šiaip jos puslapį stebiu facebook, tai KASDIEN kažkas būna įkeliama - apie vizitus, naujus sprendimus, tikslus ar dar kas.
    Kiek prieš metus reiškėsi, tai dabar tiek pat. :)

    Talvi

  3. 2

    Man buvo juokinga kai per zinias rode apie jos apsilankyma Kryziu Kalne. Sau reklama bando darytis :))

    Yuki

  4. 1

    O man ji patinka, nieko preis neturiu, sauni moteris, tad mano balsa vel gaus :)

    Adri

  5. 1

    aha sako nepalieciama :DDD o pries rinkimus zinoma visiems leidzia save ciupineti. na as ir manau, kad ji truputio vaidmainiai taciau ten visi tokie. db kai rinkimai arteja visi bendrauja su zmonem, daug zada ir pan, ranka meiliai ziuredami i akis spaudzia paprastam eiliniam zmogui, na ka gi baigsis rin kimai baigsis ir mandagumas\malonumas.gail, bet taip yra.

    tikmama

  6. 1

    Kiekvienas politikas turi savo strategija.

    grirute

  7. 0

    tikrai kad truksta nuosirdumo, kazkoks vaidinimas ir tiek

    vinipukas

  8. 0

    rimnkimai yra rinkimai. jei nesirodytu ir nieko nedarytu - visi sauktu kad blogai mazdaug "prezidentei dzin rinkimai, neidomi tauta ir t.t.". dabar ki pradejo listi i viesuma, rodytis (nors ir kukliai) tai ir vel blogai, tauta saukia "veidmaine". tai ko jus tada norite?

    jau geriau prezidentes apsilankymas kryziu kalne ar "netiketas" roko grupes apsilankymas prezidenturoj, nei Balcycio noras uzsesti dvi kedes. mazdaug jei ne i prezidento tai i Europos parlamento matosi kur zmogus iesko naudos. todel uz ji nebalsuociau tikrai.

    arcita

  9. 0

    as is viso nusprendziau nebalsuoti.protestuoju pries grubu anstoliu elgesi ir nenormalius istatymus

    raima