Atsakymai

  1. 5
  2. 4

    Silpna man pasidaro nuo tokiu siauru zmoniu, tikiuosi jus nerimtai ir greit persigalvosit. Taikos zmones, taikos.

    Anonimas

  3. 4

    as irgi gerbiau ir gerbsiu sia tauta. cia teisingai anonimas pasake"kaip gerbt ta lietuvi", buvau anglijoje jau susidare visi apie lietuvius "gera"nuomone, teta vokietijoje, sako kol nebuvo jaunimo lietuviu net namu neuzdarinejo ir taip visur, geda, jei nelaime tai pasijuokia, aisku ne visi, bet dauguma ir kitos salia esancios salys negeros nuomone apie mus, tai net buna geda pasakyt kad is lietuvos. pvz mano vyras tolimuju reisu vairuotojas, ir ka buna sako kad jis rusas nors su lt numeriais, ir ka zinokit kitaip elgesi su juo, kitaip sneka, jei reikia padeda, kiek kartu buvo sakes kad lietuvis 0 palaikymo ir pagalbos!!!!!

    lolita24

  4. 4

    Gerbiau ir gerbiu šią tautą, joje daug didžių asmenybių gyveno, kūrė. Dauguma rusų yra labai nuoširdūs žmonės, tikrai su mumis, lietuviais nepalyginsi. O Lietuvos žiniasklaida pasistengė kurdama tokį rusų įvaizdį, Ir prie ko čia visa tauta, kai kalba eina apie politiką.

    Beata07

  5. 4

    Negerbiau, ir dabar negerbiu...

    Yuki

  6. 3

    jeigu as gyvenciau kryme as irgi balsuociau kad butu prijungta prie rusijos... rusija kur kas turtingesne negu ukraina, ir pensijos didesnes ir ateitis sviesesne, be to jeigu ten vieni rusakalbiai ir vyresni tai jie nenori mokytis naujos kalbos. O visos amerikos ir europos na tegul ekonomiskai atriboja ta rusija o ne kalbas tusciais leidzia, va "atribosim "atribosim", o kaip veze lietuviai furistai gerybe si rusija taip veza... tad geriau patyletu jeigu nieko nedaro...

    vejune

  7. 3

    Nuo to ir prasideda peštynės,karai kai vieni kitų nepakenčiame. Baisu. Aš gerbiu visus ,nesvarbi man tauta,širdys tos pačios,tie patys jausmai. O kad čia valdžio tarp savęs kiršinasi,ir žurnaliūgos būtą iŗ nebūta spiritą pilą į žarijas,klaidinami žmonės,po ko pasekoje įniršiai ir gimsta.

    Anonimas

  8. 3

    prie ko cia visi rusai-yra keletas tieir kelia bardakus,kiekvienoje tautoje yra savu durniu

    Anonimas

  9. 2

    Del keletos desimciu ne viso proto tos tautybes zmoniu as nedrisciau smerkti visos rusu tautos .

    Pabuciuok

  10. 1

    niekas ir neprašo jų gerbti

    safyra