Atsakymai

  1. 4

    As uz Putino veismus Ukrainoje,kai ivede savo kariuomene nors kazkokia tvarka pradejo darytis ir sita tikraizinau ne is musu spaudos o turiu draugu Ukrainoje. kuo greiciau viskas baigsis tuo geriau ukrainieciams.

    Anonimas

  2. 3

    Lolitai24 siūlyčiau pagyventi Rusijoje,gal nuomone kiek pasikeistų:) Nereiktų klausyti kitų kalbų o pabandyt pačiai savo kailiu patirti. Gerai kur mūsų nėra:)

    Anonimas

  3. 3

    Putinas - jau tapes zmogumi Istorija..
    Rusijoje prezidentas turi nemazai galiu.
    O lietuvoje tik "etikete" - atributas kitu seimo veikeju zaidimuose.
    As gerbiu ne pati putina, nes kaip asmenybes jo nepazistu.
    O rusijos valstybe,del to kad savo prezidentui suteikia galia ir igaluma.
    Kokios teises neturi pvz: Tarp Lietuvos kuriozu besiblaskanti Grybauskaite.
    Tik jei turetu realiu galiu,pertvarkoms, manau niekuom nesiskirtu ir nuo Putino ir nuo Janukoviciaus, Ir nuo Briuselio kedes valdytoju.
    Faktiskai, ji niekada ir nebuvo valdytoja,ar politine vedle.
    Tiesiog, taip ir liko tame paciame lygyje, buhalteres-finansistes. O placiame maste kaip zmoniu poreikiu nesigaudo ,kaip pazaboti monopoliju smaugima.
    bet siai dienai ir to geresnio,kas ja pakeistu.
    Taip ir Tupi LT , jau 20mt metu ir ne krust i prieki.
    Lietuvoje galim prezidento vietoje statyt kad ir bet kuria mamyte is mamanijos :D , viskas kas ir kaip pasisuks vis tiek ne jos rankose. Nes LT prezidento statusas tiesiog neigalus.

    Anonimas

  4. 3

    bjaurus tie didziuju saliu valdovai tiek Obama tiek Putinas vienas kita vadina visaip kaip vaiku darzelis, bjauru kad Obama kirsina Putina dovanodamas karinius lektuvus lenkijai ir lietuvai... jie abu galingi, bombas palies, o mes viduryje tik pelenu kruva liksim.. ir kvaila musu prezidente kad pasiduoda provokacijom ka jinai nesupranta kad mums geriau patylet per mazi mes su rusija kariaut

    villllija

  5. 3

    mielas anonime, mano mastymas nera suzalotas, cia mano nuomone, kiekvienas zmogus turi teise i savo nuomone, as nesu patriote, ir nereikia cia kisti vaikus ir sakyti kad mes nemokam juos auginti, ir nezyziam kaip sakot, o patys statom savo gyvenima jokios pagalbos neprasant.

    ir dar, o ka labai geras gyvenimas cia paprastiems zmonems? mokescius tik kelia, motinys pasalpas kerta (nors as dirbau gana ilgai budama tikra kad mano atlyginimas bus pakankamas kad gauti normalias dekretines, bet.....) , i darzeli vaikui laiku neimanoma patekti, reiskes as prarandu darba, pensijas kerta, cia ne zmones kalti o musu savivaldybe, jei nemoka, ir nezino is kur paimti pinigu i biudzeta, tai vat tegu pasimoka is tos pacios Rusijos, kuri turi fabrikas, gamyklas, kurios dirba valstybes naudaui ir nelenda is kolas kad paskui is zmoniu paimt ir tas skolas atidavinet. mano tok poziuris, ir as jo nepakeisiu

    lolita24

  6. 3

    tikrai monstras, kike per ji zuvo zmoniu, zmoniu.....

    tikmama

  7. 2

    todel kad mano mama cia ir as cia gimiau, o ka mano gymines ir Kanadoje gyvena, tai ka as ir ten turiu nuvaziuot, ten irgi super gyvena...kvaili klausymai tavo, ir koks tau skirtumas kur as gyvenu? kai galesiu su vaikais isvaziuot kur geriau, negalvodama is cia pabegsiu, nes dideles ateites cia savo vaikams as tikrai nematau, nors cia gimusi viskas sava, bet nelabai miela, kaip nebutu gaila :((

    lolita24

  8. 2

    Visiskai be nuomones.

    Yuki

  9. 2

    as Rusijoje turiu labai daug giminiu, mano seneliai ten gyme Sibire, ir iki siol vienas senelio brolis gyvas kuris kariavo ir daejo iki Berlino, zodziu daug turim ir jie gyvena normaliai, nemazai pensininku, tai patenkinti kaip valstybe juos remia (NEATIMA PENSIJAS, O TIK DADEDA KIEKVIENAIS METAIS), jaunimo daug, jie patenkinti, turi daugybe pasirinkimo darbo, gali leisti sau keliauti ir t.t. tad nereikia man cia nieko siulyt labai gerai zinau kaip yra Rusijoje, toks ispudis kad pati 20metu gyvenai ten o dabar varai an ju :DDD juokinga net, cia tiksliai pasakae, ten valdo prezidentas, o cia daro vaizda :D na zodziu nera cia ko pasakot, nes papasokot tikrai turiu ka ir palyginti

    lolita24

  10. 2

    Antras Stalinas,Hitleris, Antichristas...

    liutukas