Atsakymai

  1. 2

    pabuciuok : kaip jus galite duoti sio vaisto neziurint kaip koso ar sausai ar slapiai? ar nezinote kad jeigum kosulys sausas ji reikia butinai slopinti o jeigum slapias tai skatinti cia visiskai du skirtingi dalykai, naudojat vaista visiskai ne pagal paskirti ir tai nera gerai, nemazai per tokias savygydom uzsimanancias mamas vaikai net i renimacijas papuola, duok dieve kad jum kada taip nenutiktu , nes tikrai per zinias parodys. sitaip negalima elgtis neturite jokios atsokomybes atsizvelgiant is vaiko puses.

    Anonimas

  2. 2

    tai duokit nuo sauso kosulio jei dazniau kosti sausai, seip tai zinokit pirma karta girdziu kad kosytu ir taip ir taip.. nu bet visko buna gyvenime :) geriausia pasiskambint butu jus priziurinciai vaiko pediatriai.

    Anonimas

  3. 2

    o kaip gali buti neaisku juk girdyt kaip koso? labai aiskiai matyti ir girdeti kada slapias kada sausas, hedelix skirtas slapiam kosuliui skatina atsikosijima, o kai buna sausas kosulys reikia vaistu kad slopintu kosuli..

    Anonimas

  4. 1

    As atradau liaudiska vaista nuo kosulio putino uogos su medum.Padariau rudeni ir duodu vaikui,vos tik pradeda koset ir greit liaujasi kosejus.

    grirute

  5. 1

    tiksliau, duodu atsiradus kosuliui, duodu tris kart per diena po puse to specialaus šaukštelio po valgio

    Pabuciuok

  6. 1

    aš kaip tik dabar duodu savo vaikui šį sirupą, kai tik pamatau,kad kosti, nesvarbu sausai ar šlapiai.

    Pabuciuok

  7. 0

    tai tame ir reikalas kad negaliu suprasti. Kosti retai, nakti sausas, diena lyg ir toks slapias bet nelabai. dar taip nebuvo anksciau tai ir pasimeciau nuo kokio kosulio duoti vaistus. nesinori tempti iki pirmadienio.

    Anonimas