• 6ats.

    Turinčioms laiko ir kantrybės siūlau pažiūrėti video (viduje). Kaip vertinate autoriaus mintis apie moters prievoles? Ar pritariate tokiai filosofijai ir taikote ją tarpusavio santykiuose su vyru? Kokios mintys kyla išklausius autoriaus?

    http://www.youtube.com/watch?v=Qhsp9Xb-Lcc

    arcitaŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Visko reikia seimoj, ir nusileisti daznai, ir kantrybes, bet i visiska tarne save pasiversti tikrai nereikia, sios mintys labai jau krastutines...Jei nera atsako i tavo pastangas kurti laiminga seima, darnius santykius, tai neverta ir stengtis, nes velniai zino ko tam zmogui tada reikia...gal visai net ne taves.Abu turi stengtis, idomu ka sis autorius papasakotu apie vyro prievoles???

    Anonimas

  2. 1

    Isklausiau 3minutes ir isjungiau lauk, nes tai ka isgirdau apie nuolankuma priverte issiziot - visiska nesamone, nepritariu, fui, net negaliu klausyt tokiu marazmu...

    ''Jei nesi 100% nuolanki vyrui, esi nepasirengus buti santykiuose su vyrais ISVIS, VISISKAI'' -

    cha - tai idomu kodel as esu labai laimingai istekejus?

    Maziau klausykit tokiu video, bus laimingesne santuoka. Klausykit savo sirdies balso. Ir gera vyra issirinkt reikia. Tada nebus problemu.

    Vita_321

  3. 1

    is principo jis teisus, taip turetu buti poroje ar seimoje, bet .... vyru yra ivairiu ir jei kalbesim apie visus be isimties, tai jau tikrai bus visiska katastrofa.asmeniskai esu uz naturalius santykius be vaidybos

    raima

  4. 0

    Jetus, aciu dievui, Arcita, as jau pagalvojau, kad tu tiki tuo zmogysta... ;)

    P.S. as manau, kad jis net nevedes :DDD

    Vita_321

  5. 0

    stai ir vyro prievoles :)

    http://www.youtube.com/watch?v=HeiGniR_5Qc

    man visi sie patarimai kazkiek primena urviniu zmoniu santykius, na gal viduramziu - kai moteris tarnaite, o vyras sunkiai dirbantis zemdirbys.

    arcita

  6. 0

    labai pritariu vitai_321 - ir as negalejau klausyt iki galo, sukele kazkoki pykti net sito zmogaus zodziai, ypac apie visiska nuolankuma.

    arcita