• 13ats.

    užsitęses vaiko kosulys

    gal ka patarsit? mes jau kosom ilgai ir nuobodžiai, atrodo lyg jau pasveiksta bet vel prasideda kosulys, visko jau gerem : stodal, umcalorum, skire net antibijotikus ospamoksa padejo bet tuoj vel prasidejo. po to gerem bronchomoss, jau nakti nebekosijo diena biski nu siandien vel is naujo koso :( tikrino klause sviete nu viskas tvarkoje, tik gerkle raudona bet tai jau tesisi viskas menuo , temper neturim. mums 2 metukai.

    Anonimas1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    lidekaite : buvom mes pas LOR , sake viskas gerai kosti tikrai nuo gerkles nes raudona ir dar sloga gali ir del to kositi kol sloga laikysis tol sake kosys , nes sakau mes suskaiciuojam. perv visa diena siandien tesukosyjo tris kartus.

    Anonimas

  2. 2

    sakau gal liaudisku patarimu ka zinot? kaip ta gherklytes raudonuma apmazint?

    Anonimas

  3. 2

    anonime : tavo zinioj mes jau tiek kartu buvom pas juos :)

    Anonimas

  4. 1

    o sakykit mes sloga turim a nuo jos tas kosulys nebuna?

    Anonimas

  5. 1

    tirem ir astma neturim, o gyd sako kadangi vaikas labai aktyvus ir oziukas tai ko negauna tuoj parekia, susyla ir vel viskas is naujo. bet jau pavargom su tuo kosuliu jisai nepastovus sukoso kelis kart per diena, ir nakti pora kartu bet kad gerkle raudona kaip pomidoras,

    Anonimas

  6. 1

    kuom begydit vaika? taip pat naudojam inchaliacijas.

    Anonimas

  7. 0
  8. 0

    mums irgi tas pats jau turbbut 2 menuo vis kostim, viskas isbandyta istikrinta :( antibiotikus gere atrodo savaitei nebekosejo, baige gert ir vel tas pats :((( jau irgi nebezinom ka daryt..snd vel keliausim as gydytoja vakare, jau ir baime ima ka bepasakys :(

    Anonimas

  9. 0

    tiesa, daktarė mūsų irgi sakė, jeigu per dieną sukosti 10-15 kartų tai nėra blogai. Kad greičiau praeitų kosuliai jeigu jūsiškis mokėtų galit pažaisti žaidimus plaučiukus biškeli pavėdinti:
    tarkim ant stalo apdėkit balioną ir pūskit. Vaikas turi kuo giliau įkvėpti ir kuo daugiau iškvėpti. Taip pat koks nors švilpukas, dudelė praverstų ar šiaudelis pro kurį pūstų. Įkvėptų ir pūstų. Burbulus jeigu moka pūsti irgi labai gerai. Plaučiukai greičiau prasivalo nuo gleivių. O akd vėl raudona gerklytė tai sakyčiau tikrai pasitikrinkit adenoidus, galbūt jų padidėjimas ir lemia vis besikartojančias ligas...

    sveikit!

    lydekaite

  10. 0

    Jeigu raudona gerklytė vadinasi nuo jos ir kosti. O šiaip po ligos kosulys gali dar išlikti iki mėnesio laiko, nes kvėpavimo takų gleivinė ligos metu buvo pažeista, ji irgi turi sugyti, todėl pažeistos vietos dirgina ir kosti vis dar. Maniškiui tas pats buvo. Gydytoja visiškai nutraukė visus vaistus ir tik slogą liepė pagydyti, nes nuio slogos ir kosulys kimba, kadangi sloga teka į kvėpavimo takus ten dar labiau užnešdamas bakterijas. Bet čia jeigu gerklytė daug geriau atrodo.

    Jeigu ir vėl iš naujo liga prasideda ir vis viena po kitos ligos kabinasi tai vertįėtų pasirodyti pas LOR, o gal pas vaiką adenoidai padidėję ir ten "kišenėje" prisikaupę bakterijų. Pagydot ir vėl išlenda.. tai čia bus pasaka be galo.

    Ir dar irgi pagalvojau apie kokią nors alergiją. Nors jei raudona gerklytė tai nebus alergija, tai bus nuo raudonos gerklytės...
    o alergijos gali atsirasti staiga šiaip sau iš niekur.. mano vaikas niekam nebuvo alergiškas tris metus. Po trijų metų pasirodo alergiškas dulkių erkutėms ir kai kurių gyvūnų plaukams.

    lydekaite