• 27ats.

    Ar jus pirkot kudikiui salma , kai jis pradejo atsistoti pats arba vaikscioti? Mano 7men lelyte pati atsistoja ir vaiksto isikibus ir daznai nukrenta, tai galvojam gal salmuka nupirkt, kad nesusizeistu...

    dntbnt1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Pažiūrėjau internete,atrodo tas šalmas tikrai ne kaip,kam šutinti vaiko galvą namuose.Ką veiksite kol vaikas vaikščios su tuo šalmu:D
    Be to vieną kartą užsigavęs vaikas,jau būna atsargesnis.Nekaišiokit visur kur "pagalvių"ateityje gali dėl to kilti problemų.

    emiliukas

  2. 5

    Maciau kaip atrodo ir zinau kainas net,bet kam to reikia,toki vaika reikia priziureti,o ne su salmu paleisti lakstyti.

    Jolka123

  3. 4

    nea niekada net nepagalvojau pirkti tokio dalyko.bet jei jums atrodo kad reikia,tai ir pirkit,kiekvieno zmogaus nuomone gali skirtis:) vienoms juk ir pavadeliai vaikams atrodo siaubingas dalykas,o kitos perka,nes kitaip nesusitvarko su vaiku gatvej ir pan.

    sandritute

  4. 4

    tikrai nereikia,net nezinojau ir negalvojau apie tai,o nukritimu pas mus 7 menesiu buvo ivairiu ir su vaikstynem ir nuo lovos...ir nieko baisaus ten nenutiko,manau,kad ir nepatogu vaikui butu vaikstineti su tuo salmu...nuo visko vaiko neapsaugosit :)

    Juljana

  5. 4

    Mano mergytei nebuvo 7 menesiu kaip pati atsistojo isikibus. Dabar mum 7,5 jau ir vaiksto isikibus, bet apie toki dalyka kaip salma tai nebuvo net minties. Net juokas biski paeme kai perskaiciau :D tai gal dar ant alkuniu ir kelenu apsaugas uzdet? :D Nepirkit visokiu nesamoniu. Nera vaiko, kuris uzaugo be guzo ar be melynes.

    Robertele

  6. 4

    Ir sugalvok tu man kūdikiui šalmą dėti.Nenaudojom jokių šalmų ir nenaudočiau.

    emiliukas

  7. 4

    Tai koks skirtumas,vistiek vaikui bus nepatogu,ir tai tik pradeda vaiksciot,o dar ir ant galvos kazkas maisysis.Nuo visu kritimu neapsaugosit.Man tai keista,kad dar apie tokias nesamones galvojat.

    Jolka123

  8. 4

    nu tai guzas guzui nelygu, juk sakau kad mano kudikis tik 7 menesiu, ir be to ne apie britvos salma kalbu, o apie kudikiams specialu

    dntbnt

  9. 4

    Net minties tokios nebuvo,kad dar salmus deti ir taip sunku vaikui,o dar salmas,suvarzytas bus vaikas ir nepatogu bus,gi visa gyvenima salmus nedesit.Guzu vistiek bus.

    Jolka123

  10. 3

    turim mes ta vaikstyne, neidomu jai , nori pati eiti.

    Kokios jus juokingos esat :D isisveskit i google ir pamatysit kaip tas salmukas atrodo, isvaizda niekuo nuo kepurytes nesiskiria, o cia bamba ne viena nemacius, kad nepatogu ar kazka :D

    dntbnt