• 32ats.

    Kas man darosi?

    Kas man daros?Nejauciu gyvenimui malonumo..Nebezinau ka daryt?Patarkit..Kartais noris net dingt is sio pasaulio..Ar jums taip buna?Man labai daznai buna liudna.Neisivaizduoju kad man gali padet..vaistu nesiulykit..vaistai nieko nepades..Mane kazkas apsedo,kazkoks blogis turbut.As tikiu kad taip gali but.Gal nueiti pas kuniga pasikalbeti?

    Geracobra23Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Nueikit geriau pas gera psihologa arba raskit veiklos.

    Jolka123

  2. 4

    ai nepadeda man tie psichologai,jiems patiems neviskas tvarkoj.

    Geracobra23

  3. 4

    na tau gali padeti pokalbis su psichologu,,,arba antidepresantai..be vaistu neisgysi..

    nade

  4. 4

    Blogi tu blogi :D As irgi taip jauciuosi kartais :) Kaip nuolat karo trokstantis kalakutas :D Ieskok variantu :) Pasiimk ausinukus, dekis treningus ir bek i koki parka ar miska mokyt pauksciu keiktis :) Gulk i karsta vonia, jei turi tam galimybe, pasiimk pc ir atsipalaidavus vonioj ziurek gera filma. Pasiim gera drauge ir siauskit i miesta, artimiausia bara :) Taip, taip visi sako, kad alkoholis blogai... Bet kartais tiesiog REIKIA :) Zinoma gali ir i baznycia nueit, dvasines ramybes ieskot :) Bet vargu ar kunigas surengs tau koki egzorcizmo seansa :D Sekmes ir sypsenos veide :)

    Whisper

  5. 3

    Kas gali tave apsesti :)) susitik su draugais, uzsiimk megiama veikla, eik pasivaikscioti.. gerai darai, kad negeri vaistu, o kartais zinok padeda ir gerai issiverkti :)) SEKMES :))

    Laimute86

  6. 3

    kvailos esat,ir nznot kaip zmogui buna sunku...linkiu patirti ta jausma

    Geracobra23

  7. 3

    Kvieskit geriau medikus,tegul isveza jus pailseti i psihiatrine lygonine :)

    Jolka123

  8. 3

    o as manau, kad jus tiesiog neturite ka veikti todel ir issigalvojate savo blogius... keista bet man niekada taip nebuvo, niekada joks blogis nebuvo mane uzvaldes o ir as per daug save myliu kad kazkokios blogos mintis mane uzvaldytu ir nebenoreciau gyventi ar kiltu blogi negeri veiksmai.... mano manymu jums reikia kuom nors uzsiimti, nueikit pabegiokite, daile uzsiimkite (sakoma kad tai padeda islieti savo mintis ir blogas emocijas i paveiksla), muzikos paklausikite, galu gale su panom pabalevokite, jei turi vyra ar vaikyna sugalvokite sau veiklos kokiosnors...
    tikrai yra pilna budu kaip palengvinti savo gyvenima ir negeras mintis, pradekite save myleti, savo artimuosius ir viskas pasikeis tik i gera puse.. tad linkiu Jums kuo didziausios sekmes bei sypsenos, kuri jums nusvies kele i geraja puse o ne i BLOGI (kaip minejote) SEKMES :)

    Esta

  9. 3

    padaryk kazkam gero ir taip pastoviai gal kazkiek geriau jausis

    mamulyte

  10. 3

    o va man saves ir gaila,ir nznau kaip as sau galiu padet nes tikrai mane uzvaldziusios blogos mintys ir blogi negeri veiksmai...

    Geracobra23