• 7ats.

    Auklėtojų numylėtinis.

    Ar pastebėjote,ar yra taip buvę?Gana skaudžiai sureagavau.Kai auklėtojai glosto "blogiečius"
    Iš dalies net negalėčiau sakyti numylėtinis,greičiau,kaimynų draugų vaikas,

    emiliukas4-6 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Man akinukai kainuoja 300lt.kad kažkokia maža snarglė juos laužytų visai nepageidauju.Paklausiau ar jos tėvai pirks naujus,sako žinoma ne.Iš 20 vaikų tik vienai užkliūva.mane sunku taip įsiutinti,bet paskutinis atvejis pribloškė auklėtoja bara aišku švelniai,o mergaitė nusisukusi vaiposi.

    emiliukas

  2. 2

    Man bjauru,nes viena išlepinta mergiūkštė antri metai kaip tranko mano vaiką per veidą,kadangi vaikas nešioja akinukus,žinoma tuo pačiu nutėškia ir juos stengiasi sumindyti,ir kas blogiausia,auklėtoja glostydama sudrausmina,per du metus nesugebėjo pranešti vaiko tėvams.Atvirkščiai,vakar mano vaikas net nebuvo prisiartinęs prie tos mergaitės,pati priėjo pradėjo lįsti prie mano vaiko ir aišku apkaltino,kad mano vaikas lindo,ta akis pastačiusi mane lietė.Pasakiau dukrai,kad net neitų artyn prie tos mergaitės,tada ją baudžia auklėtoja.
    Viena auklėtoja myli ir baudžia visus vienodai,o kita šitai numylėtinei kaimynų dukrai pataikauja.Matytumėt kokias ji veido minas mėto,atrodo visi aplinkui jai ne lygis,Dieve atleisk,kaip mielai jai skelčiau antausį.Auklėtoja nesugeba ar nenori pasakyti tėvams,glosto tą mergaitę.

    emiliukas

  3. 2

    Na, mano sunus dar i darzeli neina, man paciai, kai lankiau darzeli, su tokia situacija lyg ir neteko susidurti, bet manau kad tai tikrai labai neteisinga, kitu vaiku atzvilgiu :/

    Yuki

  4. 2

    visuose darzeliuose tas pats.. pati kai lankiau darzeli, aukletojos palaikydavo tuos kurie buvo pasiute, neklausydavo ir pan, nes dazniausiai ir tokiu vaiku mamos gan naglos

    samsung1992

  5. 1

    jo jo..pas mus darzelyje ta pati situacija..vienos aukletojos drauges mergaite eina i darzeli,tai tiesiog ja nesioja ant ranku..ir net nekreipia demesio,kai ta mergaite 4 metu saiposi jau is kitu vaiku,kad ne tokie batai ir t.,t.

    nade

  6. 1

    Apie siuos laikus negaliu nieko sakyt, kadangi dar mazylis neina i darzeli, bet puikiai pati pamenu is vaikystes ir likus nuoskauda yra, kadangi mano vyresne sese ejo su manim i viena grupe ( sesuo grupei buvo vyriausia, mama nenorejo musu isskirti) tai sesuo buvo aukletojos ir auklyciu numyletine. Labai tai jautesi, pamenu labiausiai liudedavau, kai jai leisdavo valgyti prie aukletoju stalo, o as turejau valgyt su visais vaikais :)) Ir labai uzsiimdavo su ja, aisku dabar tai juokinga, bet kai vaikas buvau tai tikrai buvo skaudu. O musu mama tikrai nebuvo nagla, matyt aukletojai patiko mano sesute :)
    Manau, akd tai normalu, kiekvienas turim savo simpatiju ir antipatiju, taciau ikimokyklinio ugdymo pedagogai tokiu jausmu NETURETU isreiksti, taip elgesi tik nekompetatingi pedagogai.

    Adri

  7. 1

    na zinokite visada taip yra kai issirenka ka gerbti,mokykloje pas mus taip budavo kaikurios mokytojos as atsimenu baisiai riaguodavau net verkdavau kad ant manes kaska pikto sako o kita uz nieka aukstina.teks iskesti ir jums.

    Anonimas