• 7ats.

    Senis šaltis spektaklyje (kokias dovanas nešėte)?

    Sveikos,
    Buvau nupirkusi bilietus į spektaklį, kadangi vaikas susirgo negalėjome nuvykti,dabar bilietai pakeisti.Spektaklis bus gruodžio viduryje,man paskambinusi administratorė sakė,kad bus senelis šaltis ir reikia atsinešti dovanėles iš anksto (žinoma jos nėra būtinos). Gal esate nešušios, ką nešėte?

    emiliukasšv. KalėdosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    nu daruotojams ir ju vaikams buvo spektaklis,tai r dvaneles,o jus ir kazka galit panasaus,arba tai ko reikia,nori jusu vaikas

    mamulyte

  2. 3

    mes savu nesinesem bet po spektaklio kaip senis ateidavo tai duodavo puzles,saldainiu dezutes,zaidimu lenta su kauliuku

    mamulyte

  3. 2

    tai nupirk kokia smulkmena kad vaikas nesijaustu gaves tik saldainiu nuskriaustas.siaip jei savi vaikui tai nupirkciau koki knygute nes maziui tai patinka. ir naudos vaikui bus.

    wiktoriuke

  4. 2

    Mes eisime i spektakli gruodzio 23 d i raganiukes teatra. Tai nesimes patys dovaneles. O nesim pagal poreiki ko reikes vaikams. Seip jau esu nupirkusi dvi deliones nedideles vaikams.

    ZivileN

  5. 2

    tai gal to spektaklio direktores paklauskit,kokias mazdaug dovanas vaikams atnesa tevai

    mamulyte

  6. 2

    Pirkau bilietus,tai nebus iš darbovietės.Ir net nežinojau,kad dar spektaklyje bus senis šaltis,kuris dovanos dovanas.Kas suplanuota bus darželyje,per Kalėdas,gimtadienį.O čia jei kokią saldainių dėžutę,kažin ar vaikas nenusimins jei kiti vaikai gaus dovanas ne tik saldainius.

    emiliukas

  7. 1

    Gal čia kažkokioje specialioje šventėje?Nesitiki,kad šiaip dovanos dalijamos?

    emiliukas