Atsakymai

  1. 4

    nuo tada kai pradejo vaikscioti :) na pas musu nuosavas kiemas,o jei butu bendras tai gal ir net dabar neisleisciau,siuo metu yra 4 metukai.

    gabija1

  2. 3

    Savojo dar neleidžiu, bet planuoju nuo kokių 4 leisti. Mano sesė kieme sėdėdavo nuo 3 metukų, ten daug vaikučių lakstydavo. Kažkaip kiti vyresni vaikai pasakydavo jeigu kas ne taip. Susigyvenęs kiemas buvo :) Beje sesė trijų metukų buvo pabėgus iš kiemo pas tėtį į darbą. Buvo strioko, gavo pylos - nuo to laiko neidavo iš kiemo nė žingsnio :))

    lydekaite

  3. 2

    isleisciau tik nuo kokiu 7 metu. Nes dimiesciuose pilna visokiu iskrypeliu ir pan.kalbu apie daugiabuciu kiemus

    kvapni_feja

  4. 1

    Ne anksciau,kaip 5metu pabandysiu islest ir tik su vyresniais draugais ir trumpam.

    grirute

  5. 1

    Mes Anglijoje gyvenam. As 3 vaikus auginu. Nuo 9 m.isleidziu vyresneli i kiema. Su jaunesniais 4 ir 2 m. pati visuomet bunu kieme, parke. I nuosava kiema isleidziu nuo 2 metu/aptvertas- saugus. Reiketu ir Lietuvoje susirupinti vaiku saugumu. Nors ir Anglijoje va 3 metu vienu vaiku pilnas kiemas kasdien. Cia nuo seimos priklauso. siaip cia toks uzdaras kiemas, nera labai nesaugus, bet maza kas.

    Anonimas

  6. 1

    anonime turbut tik lietuvoj ir leidziama tokius mazus vaikus palikti kieme. a spragyvenau ispanijoj 5 metus ir man nesuprantama kaip tokie mazi iki mokyklos isleidziami vieni i lauka. ispanijoj iki 9 metu negalima vieno vaiko net i mokykla paleisti. ir pati tikrai iki mokyklos nesiruosiu palikti lauko vieno, jei nori eisim i parkus zaidimo aisktele sir lai zaidzia o a spasedesiu ir stebesiu kaip jie zaidzia bet vieno neleisiu kad lakstytu ir velnia szino ka darytu.

    wiktoriuke

  7. 1

    į savo kiemą nuo 5 metų vieną

    Jorkaile

  8. 1

    nUO 4METU NES PAS MUS UZDARAS KIEMAS BEJE TENAIS YRA DAUG VAIKU

    Anonimas

  9. 1

    na kadangi pas mus nuosavas kiemas, tai jau ir pusantru metuku iseidavo pazaisti...

    VilijaPovilioniene

  10. 1

    bus keturi, bet dar neleidziu, nes pilna vaiku , kurie isdyke, dauzo per galvas, stumdo, i akis zemes pila, tevai neaukleja, palieka likimo valiai todel kaip zvereliai duodasi, nenoriu, kad mano toks pasidarytu, tad nepaliksiu vieno, nes pastebejau, kad 5m vaikai nezino ka daryti su smeliu, neturi jokios fantazijos, tik ziuri kaip ka nors pastumti ir primusti.

    vinipukas