Atsakymai

  1. 3

    kadangi as ne vilniete tai dovaneles vaziuoti i sostine nei sis nei tas. Teks rinktis tokias dovaneles kurias atsius pastu

    Sarunas

  2. 2

    Tikrai nesąmonę čia sugalvojo,taip išeina,kad mamos iš kitų miestų yra ignoruojamos ir jos savo vaikams šių žaisliukų negali padovanoti,nes 200km. tikrai nevažiuosi dėl žaislo...Vilnietėms suteikta pirmenybė,labai neteisingas sprendimas mano nuomone.Visos mamos čia esame vienodos ir į dovanėles turėtume vienodas teises visos turėti.

    vitalijus

  3. 2

    tai tiktriausiai dabar taip ir liks nes mes gyvename toli isvis ju negausim pasiimt kaip .nepatogu labai dabar

    Anonimas

  4. 2

    O siame forume lanotes vien del dovanu? Jug malonu yra pasidalinti patirtim, paklausti patarimo ar suzinoti nuomone. O snekant apie klausima, ne, nepatogu. Manau daug kas is kitu miestu neturi galimybes vaziuoti i Vilniu vien del atsiemimo, ir ne kiekviena mama turi kazka Vilniuje, kas galetu atsiimti uz ja.

    shima

  5. 2

    nu jau tikrai kad nepatogu. reiskias apsieisim be dovanu :)

    arcita

  6. 1

    As vilniete, tai man patogu. Tik sudetinga belstis i kita miesto gala. Is kitu miestu narems dovanu atsiemimas Vilniuje prastas sumanymas. Geriausiai kai kiekvienam doveneles siuncia namo.

    Imbiere

  7. 1

    na kai as pati Vilniuje gyvenu - tai man patogu, bet puikiai suprantu tas merginas, moteris kurios yra is kitu LT miesteliu ir neturi galimybes atsiimti dovaneliu.

    Lulu

  8. 1

    man tai patogu :) nes kartais apsilankome ir vilniuje. O toms mamoms kam nepatogu , tai yra ir kitu dovaneliu-kur tiesiai y namus atweza

    Pingvin

  9. 1

    Nemanau , juk daug mamyciu ir is kito galo lietuvos yra , ar mazesniu miesteliu. Juk tikrai del prizelio vaziuot i kita gala neapsimoketu , pastu aisku visoms buvo patogiausia ir geriausia !

    Mazute

  10. 1

    labai blogai nes as ne is vilniaus.

    Anonimas