• 21ats.

    Pramogos vaikams(filmai,spektakliai),bet ar tikrai reikia vestis visai mažus vaikus?Ar vedatės iki metų vaikučius?

    Šiandien lankėmės teatre,nemažai mamyčių buvo ne tik su didesniais vaikais,bet ir nešinos kūdikiais.Spektaklio metu iš visų pusių klykė tie mažiukai,tiek,kad nei sioskės,nei buteliukai nepadėjo mamytėms jų apraminti.Vietoje to,kad išeitų už už durų kol aprims taip ir klykė gal 4-5 kūdikiai nuo pradžios iki galo.
    Labai buvo nemalonu klausytis tų klykimų,net nežinau ar dar kada eisim į spektakliukus mažiesiems.
    Ką Jūs manote ar reikėtų vestis vaikučius iki 1m.?

    emiliukasHobis ir pomėgiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    niekuomet nevedziau ir nemanau,kad tokio amziaus jam reikia tokiu vadinamu pramogu.

    gabija1

  2. 2

    iki metu tai ne tik knygutes skaitydavom ir bandydavau paemusi zaisliukus "vaidinti" pati.. o i leles spektakli pirma karta kai buvo jau apie 1,6men

    vejune

  3. 2

    Nei viena mamytė neatėjo vien tik su kūdikiu atėjo tam,kad didesni vaikučiai pamatytų spektaliuką,manau ir pačios supranta,kad kūdikiams bus neįdomu.
    Bosiene,gsuprastu,kad nenori nuvilti vaikučio,bet aš taip pat mokėjusi už bilietus turėjau nusivilti,nes vaikas mano dairėsi į visas puses kur klykia,kodėl klykia.Tai praktiškai nematė spektaklio,aš galiu būti šiuo atveju tolerantiška,bet tuo atveju turėsime patys nesilankyti ir leisti lankytis tiems kas garsiau rėkia.

    emiliukas

  4. 1

    Maniškei jau du metukai,bet dar nesam buvę.O ką ten ir šnekėti apie žindomus kūdikius,ar vaikučius iki vienerių metų.Tikrai per anksti.Va,kai pradės lankyti darželį,tada ir nueisim,bet ne anksčiau kaip trijų metukų.

    vitalijus

  5. 1
  6. 1

    nemanau kad tokiam maziukui dar idomu,o ir demesio nesutelkia dar..

    sandritute

  7. 1

    tikrai per mazi iki metuku laiko vaikuciai lankytis spektakliuose ,nes per tokius vaikus net ir didesni vaikuciai negali ramiai paziureti .

    lina38

  8. 1

    Na tikrai ne,kazin ar ir pusantru metuku dar vesiu,nemanau.

    marinaaa

  9. 1

    oi tikrai ne, tokiose vietose kaip kinasar teatras vaikams nevieta, ir sazinesmamoms reikia tureti - kankina vaika, trukdo ziurovams ir galbut blasko aktorius.Yra siaip specialus kinas su kudikiais vat ten ir tegul eina.

    Lulu

  10. 1

    teoriškai žinau, kad vaikams labai naudinga klausytis pasakų, pasižmonėti, bet praktiškai nevisada pavyksta, nes iki 1m aš vengiau susiburimų, bet tikrai žinau , kad vaiką net pilvuke teigiamai veikia garsai , pokalbis su juo, o YAMAHOS mokyklele priima net nuo 4men vaikucius. O kas liecia klausima, tai zinoma , kad reikia atsizvelgti koks ten vaidinimas, koks kinas ir pan, bet jei tevai domisi vaiko ugdimu ir nori , kad jis uzauges megtu ne tik popsine muzika,tai turi lavinti nuo gimimo.

    vinipukas