• 28ats.

    Nelaimingi atsitikimai darželyje.Būna ir taip.

    Paskambino man sesuo iš ligoninės.Jai į darbą paskambino iš darželio pranešė,kad įvyko nelaimingas atsitikimas ant jos dukros užkrito spinta,sesuo šoke,viską palikus lekia į darželį,tada iškviečiama greitoji,ligoninėje padaro nuotrauką,pasako,kad lūžęs raktikaulis,liepia vežti į kitą miestą,nes jie nieko nepadarys,reikia vaiką užmigdyti,kad galėtų atstatyti kaulą ir uždėti žiedus,pasako jei vešite jums reikės nuotraukos ir už ją pareikalauja 20lt.sesuo tik telefoną rankoje turėdama skambina vyrui į darbą,kad greičiau atvažiuotų.Dabar veža mergaitę į kitą miestą pas specialistus.
    Man pačiai rankos dreba.Galėjo ir dar blogiau baigtis,arti miego arterija.Tiesiog norėjau parašyti kaip gali nutikti.
    Gal ir daugiau kas turės ką parašyti į šią temą.

    emiliukasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Kokia baisi nelaime. Isleidzia tevai vaikus i darzeli ir tikisi kad is jo parsives sveikus vaikus, nes darzeliai uz vaiku prieziura gauna pinigus. O cia va kaip gali nutikti. Idomu kaip aukletoja dabar pasiaiskins, aisku viena kad pirmiausia bandys issisukti.
    Tikiuosi kad viskas baigsis gerai o darzelis nukentejusiems galetu kompensuoti patirtus nuostolius

    ginnta

  2. 3

    siaubas..mergaitei daug sveikatos..bet aisku dabar jau mamai isliks nepasitikejimas darzeliu.man pernai buvo,ateinu pasiimti vaiko,jie buvo like 2 su kitu berniuku,aukletoja sedi prie stalo,jie zaidzia,pakvieciu vaika,atsisuka jis i mane ant kaktos 2 didziausi guzai,is tolo sviecia,vienas net nubrozdintas,sakau jezau kas cia buvo?tada aukletoja pasoka nuo kedes,oi kas cia nutiko dabar,ji net nemato ir nezino,tada jau puola daryt salta kompresa,sodint vaika.sakau tai kaip jus nematet juk cia smarkiai turejo gaut,kad sitokie gumbai ir dar nubrozdinta,tai sako gal tarpusavy susipese,bet neverke jusu vaikas..labai nepasitikiu sita aukletoja nuo tada,nes didele tingine ne karta pasirode,o vaikas 2 savaites marga kakta vaiksciojo..jei dar spintos ant galvos krist pradetu,nu virsune visai..

    sandritute

  3. 2

    Ziauru kad pinigu praso, kai tokia nelaime ;/

    Yuki

  4. 2

    Baisi nelaimė...Užjaučiu tavo sesę ir tą vargšę mergaitę,kuri visai niekuo nekalta turės kęsti tokius skausmus.Mūsų giminėje irgi buvo nelaimingas atsitikimas,bet čia jau mergytė pati žaisdama susimušė.Tiesiog lakstė ir nematydama kur bėga trenkėsi visu smūgiu į sieną,buvo daug mėlynių ir nubrozdinimų.Aišku buvo pranešta tėvams apie nelaimingą atsitikimą,kuris baigėsi palyginus laimingai.

    vitalijus

  5. 2

    net siurpas per kuna perejo,siaubas kas darosi,turbut sulindusios aukletojos su auklytem kavutes gerineja,o ka vaikai veikia visai neidomu,uzstroinciau visas komisijas ir dar i teisma paduociau,moki uz darzeli pinigus,bet ten vaiko nepriziuri

    ruta26

  6. 2

    Mergaitė jau su gipsu,gipsas per nugara ir ant abiejų pečių,neaišku ar galės lankyti darželį,nes gipsas mažiausiai 4 savaites.Jei nelankys visgi paruošiamukė daug praleis.
    O buvo taip,kad auklėtoja buvo grupėje,o kai kurie vaikai miegamajame,dvi mergaitės stumė tą spintą ir užvertė ant sesės mergaitės.
    Skambino direktorė,išsiuntė kažkur kažkokį raštą,ir pranešė,kad bus komisija darželyje,reikės sesei pasirašyti,liepiau skaityti ką pasirašo,nes paskui išeis,kad pats vaikas kaltas.

    emiliukas

  7. 2

    siurpai kunu tik nuejo...manau,sitaip nepasibaigs, jei darzelyje,kur uz vaika yra atsakinti asmenys uzkrenta spinta,tie asmenys turi atsakyti...dar ir i teisma paduociau, kad nepriziurejo, kad viskas taip nestabilu,kad saiktai ant maziuku krenta...

    bantukas

  8. 2

    siaubinga, bet laikykites. Seip turetu darzelis apmoketi visas islaidas, jeimano vaikui taip atsitiktu, as pakelciau labai dideli skandala

    astuliuke86

  9. 2

    o siaube nu ir buna visko eina sau :?

    lover19

  10. 2

    Kaip supratau ta spinta apie 150cm.aukščio,kažkokia vaidinimo spinta,vaikai prie jos žaidė,krito ne ant vieno vaiko,bet tik sesers mergaitę prispaudė.
    Jokiu būdu nekaltinu auklėtojos,bet iš kitos pusės reikia reikėtų apsižiūrėti ar kurie baldai nekelia pavojaus.
    šiek tiek paskaitinėjau internete,tai pasitaiko darželiuose atvejų,kai sulaužomos nosys,lūžta kojos,išdaužti dantys,kad baldai kristų ant vaikų neradau.
    Mergaitė nestambi,bet tokia tvirta,stambių kaulų,kai pagalvoju jei būtų tokia trapi kaip mano matyt būtų kaulas ne skylęs,bet sutrupintas.

    emiliukas