Atsakymai

  1. 1

    As turiu paprastus,nefirminius,man baltarusiski emaliuoti puodai patys geriausi

    ruta26

  2. 1

    Puodus perku atskirai. Kiekvienam gaminimui man reikalingas vis skirtingas tiek dydziu, tiek metalo storiu. Turiu troskintuva ir nedideli puodeli Bialetti firmos. Kokybe gera, nieks nesvyla, patvaru.

    Imbiere

  3. 1
  4. 1

    Turiu BergHoff puodus tai esu ypatingai patenkinta :)

    lydekaite

  5. 1

    as ir ilgai svarsciau kokius pirkti,tai nusipirkau pigius millerio puodus,jie tokie kaip zepterio.Negaliu atsidziaugti jau metai laiko.Kai susibaigs nebus gaila ismesti ir galesiu vel atsinaujinti virtuve indais ;)\
    Lira

    Anonimas

  6. 1

    siaip naudojames vokiskais Herman Miller puodais - esam patenkinti, dar turim bialetti puoda, bet jis tefloninis, nors ir patogus, bet stengiuos jame nebent kiausinius virti, nes sako, kad teflonas kenkia..

    Anonimas

  7. 1

    Prieš keturis metus nusipirkau Eastcon puodus ir galiu pasakyti, kad tikras š.... neverti nei pusės mano sumokėtų pinigų.
    Todėl dabar visiems patariu nepirkti brangių puodų. Jau geriau nusipirkus pigesnius juos panaudoti metus ir ramiai sąžine išmesti. tada galima vėl pirkti naujus :) Tikrai pigiau išeis, nei kad aš dabar apsišoviau :( Norėčiau aš savus išmesti, bet kad gaila sumokėtų pinigų.

    trejetukas

  8. 1

    jei ne vejune buciau ir issidurusi, tad pasitaisau - turejau omenyje "zepter" puodus ;) ot, ziopla... ;)

    romantike

  9. 1

    mama vestuvem "zepter" padovanojo tai puodai kaip puodai, o keptuve tik troskinimui patinka.. o siaip tai svyla..man ir papratsi is max tinka

    vejune

  10. 1

    Bauer neblogi. as neturiu, bet kas turi is pazistamu tie neatsidziaugia, simta metu jau naudoja...

    romantike