• 16ats.

    Darbas uzsienyje. Gal zinote kokiu patikimu idarbinimo uzsienyje agenturu, kurios neapgautu?

    Esame jauna pora. Sunku pragyventi Lietuvoje. Noretume isvykti i uzsieni, kad galetume atsistoti ant koju, vat kad dabar vien aferos. Gal zinote kokiu agenturu kurios patikimos ir neapgautu.

    rutexexDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Siulyciau ieskot per gimines, draugus ar gerai pazistamus, patikimus zmones.

    reda83

  2. 1

    pas mus anglijoje pazystamu yra ir ne vienas kai pradejom klausinetis del darbo tai visi oj ne nera,patys vos laikomes ir pan,tai ir nieko nebeliko tik rizikuoti.bandeme per ta agropraktika,bet kai zinios maniskio labai silpnos buvo tai nieko gero ir nepasiule,o ilgai ir nelaukeme.

    masiniuke

  3. 1

    sesuo su drauge isvaziavo pas ukininkus i anglija kazkapi agro praktika ar kazkas panasau na pakolkas viskas gerai dirba moka ir kas savaite tik ten labai girstai

    daival

  4. 1

    Oi baisu per tas agentūras,geriau taip kažkaip ieškoti, per pažįstamus,draugus...

    Nojukas

  5. 1

    siais laikai nelabai yra patikimu agenturu,, geriausia vaziuoti pas gimines draugus o ten nuvaziavus vistiek susirasit darbus,,, man ir taip buvo nuvaziavau pas drauge i anglija nuvede i agentura ir jau po keliu dienu ejau i darba,,,

    Anonimas

  6. 1

    na apsistoti butu manau kur bet darbo reiketu, tera anglu kalbos tik pagrindai

    rutexex

  7. 1

    pirma turit turet pazystamu pas ka atvaziuot..nes kitaip niekaip neysikursit manau.

    Rima1

  8. 1

    na maniskis vaziavo ir per agentura tai apgavo,zadejo viska o sumokejes pinigus nuvaziaves ir dar ten sumokejes galu gale isgirdo jog darbo ieskokis pats,tai va pagaliau susirado ir isidarbino,taip pat per agentura ten anglijoje(lietuviu),bet kai anglu kalba pas ji minimumas tai sunkoka,aisku jei gerai abu snekate angliskai ar atitinkama kalba kur norite vykti tada problemu nebutu.

    masiniuke

  9. 0

    buves nevienoje agenturoje, patikimiausia ir kuria tikrai nenusivyles tai tik headex agentura

    Anonimas

  10. 0

    ESLT PROJEKTAI-tikrai patikima agentura mes buvome su vyru per juos isvyke,ka zadejo ta mokejo tik uz idarbinima ima 200 eur.

    Anonimas