• 1ats.

    Negaliu pakesti jo seses

    Sveiki,situacija tokia,gyvenam su vyru as is gausios seimos,jis tik sese turi,jo tevai mire,mano aciu Dievui gyvi. Vyra pasiemiau gerianti,atkentejau kovojau uz mus pasiekiau kad uzsikodavo galu gale ir gyvenam kaip ir darnoje,bet tik ne su jo sese. Nesikoliojam bet ir nesiglebesciuojam. Dabar ji nori kad brolis krikstytu jos 3vaika. As to nenoriu,nes is mano puses ziurint ji neverta to kad jis krikstytu jos vaika dabar kai yra tvarkingas negeriantis,taip kaip ji nemane jog brolis vertas krikstyti pirma arba antra jos vaikus kai dar gere.Labai pykstu kad kai jis gere buvo nereikalingas sesei ir vaikus krikstino jai pasiturintys geros reputacijos joss vyro artimieji. O dabar kai po visu mano vargu jos brolis negeria ji atsimine kad jis yra ir nori jog taptu jos 3vaiko krikstateviu motyvuodama tuo kad jis labai graziai uzsiima su mazaja,bet taip ir norisi pasakyt kad jos brolis labai graziai elgesi ir su pirmais dviem,bet tada kazkaip to nepastebejai ir tau tai nebuvo stimulas prasyt krikstinti vaika,tai dabar nebeliko kam krikstyt ar kaip cia suprast?bet aisku jai to nepasakiau tik toki pamastytma issakiau vyrui.Aisku manes tuose planuose nera nes ji manes nemegsta.Pykstames su vyru pasakiau jog nekrikstytu jis renkasi krikstyti ir mano visi bandymai jam atverti akis nueina velniop
    Kaip pasielgti?pasakyciau jai ka manau apie jos toki nora ir staiga atsiradusia meile broliui,bet po to tikriausiai ir vyro netekciau..

    AnonimasSu giminėmisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 0

    Sveika, as manau,jog nereiketu sureiksminti.Tegul jie daro ka nori.jei ta sesuo nuosirdi-tai su laiku ir I jus geriau ims ziuret,gerbti, jeigu ne-tai jusu vyras supras ir jus tikrai neliksite nuosalyje,jus dar artimesne busite,svarbesnis jam zmogus..
    Mano vienintelis brolis netiesiogei , per mama Dave uzuomina jog nenori buti krikstateviu (jie su drauge nevede,ji nenori atsakomybes tokios,irgi), Tai mes paimsime mociutes sese su vyru..jokios prievartos.as nesupykau.kaip tik gerai,gal rimtesnius krikstateviu s gausime,solidesnius.

    Anonimas