Atsakymai

  1. 3

    man tai baisu taip nera pinigu dar ir paskutinius atima kas bus tolaiu, manau iš tokio valdžios poelgio ir atsiranda kad maos paieka vaikus savartynuose nes neturi už ka auginti.

    mamyciuke

  2. 2

    ka cia galima dar pasakyti, manau neatsiras ne vienos mamos, kuri sakys, kad gerai, kai darosi tokie dalykai... Niekada net nesvarsciau galimybes isvykti gyventi i uzsieni, bet pati valdzia veda prie to... jau vis dazniau pagalvoju, kad tie kurie gyvena kitur, gali normaliai islaikyti save ir savo vaikus, o mes cia vargstame ir galo ematome..

    Indruke

  3. 1

    jei zmogus uzdirba 2000 ir daugiau, tai tie 97.5 manau mazai ka padedavo. O jei uzdirbi maziau, tai gimdyt butu rizikinga, geriau valstybe pasirupintu normaliais atlyginimais, nei dalintu pasalpas.

    vinipukas

  4. 1

    neturiu ka gero pasakyti siuo klausimu..PARAZITAI DAUGIAU kitaip negaleciau pasakyti,apie tuos seimunus..

    Anonimas

  5. 1
  6. 1

    kazkaip kitu mamyciu atzvilgiu manau neteisinga, vienos gavo tuos pinigus, o dabar jau niekas nebemokes .. gaila :( kazin ar mokes mano dukrytei dar 52lt, kai gims antras leliukas..

    geiza

  7. 1
  8. 1

    Nu ka galima manyti,nieko gero :((( Buvo gerai tie pinigeliai, o dabar dar labiau tek susiverzti dar labiau ir vaikiukams mastyti ka geriau nupirkti,pagal galimybes...dar anksciau buvo galima tuos pinigelius pataupyti o dabar deja jau nieko nepakeisi...Gaila kad musu nuomoniu niekas neklauso :(((

    Pearl

  9. 0

    cia buvo snekama kad vaikams pampersai taip konpensuojami uz ta suma, reiskias ir ju musu vaikam nereikia

    pmamyte