• 24ats.

    ar jums buna tokiu periodu kai viskas krenta ir duzta is ranku? kiek toks periodas tesiasi? ir ar tikike kad sukes nesa laime:)?

    musu namuose jau antra diena dusta indai. jei ne vaikui tai man. idomu kiek tokie nesekmiu periodai tesiasi jusu seimoje?

    wiktoriukeNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    kartais tai buna kai kai ateina toks perijodas kai viskas atsibosta,kiekviena diena vis tas pats...

    gabija1

  2. 3

    Ne, taip man nenunutinka, visada viska darau ramiai. Stengiuos viską režisuoti savam laike,tad niekad nieko neatidedu kitam kartui .Tai neleisdama susidaryti situacijai ,kai vienu metu iš katrto susirenka veiklos tiek kad nebespėji ,del to viska darau paeiliui ir nepalieku vietos chaosui .

    Anonimas

  3. 2

    Būna,kad krenta viskas iš rankų,bet kažkaip nekreipiu į tai dėmesio ir nemanau,kad tai simbolizuoja kažkokias nesėkmes ar nelaimes.Priešingai - manau,kad šukės neša laimę:))

    vitalijus

  4. 2

    ir man buna kad viskas krenta ir ranku:)viena diena:)aga kai jau kas sudusta sakau atnes laime gal:d

    jasulaitiene

  5. 2

    buna kad krenta vis kazkas, gerai kad nedūštantys daiktai

    IlonaP

  6. 2

    Kiek pamenu, tai nebuvo tokio periodo kol kas. Tikiuos kad ir nebus :) O kad sukes laime nesa tai netikiu. Kaip tik manau kad tai nera teigiamas zenklas. Ir juk sakoma, kad sudauzius veidrodi, ivyks nelaime, ar kazkas tokio...

    Yuki

  7. 2

    tikrai buna kad viskas krenta is ranku. nezinau kiek toks perijodas tesiasi. o sukes kad laime nesa-as pati noriu tiketi,tegul taip buna!:D

    domisi

  8. 1
  9. 1

    Buna tokiu periodu.O sukes nesa man tik nuostolius...

    grirute

  10. 1

    Aisku pasitaiko ir mums , kartais viena diena trunka , kartais kelias ....
    Juk kaip sako sukes laime nesa, kaip sudauzau ka nors visada kitiems namiskiams taip sakau .Nu ka daugiau bedaryt suduzo tai suduzo bus proga nusipirkti nauju indu ar puoduku ...Juk nepasaulio pabaiga :)

    Mazute