• 17ats.

    vAr darote vaikui "manikiūrą" ar tik nukarpote trumpai nagučius? Ar galima su tom pačiom žirklutėm nagučius vaikučiui kirpti ilgą laiką, pvz., du-tris metus, ar reikia žirklutes keisti kas kiek laiko?

    Pirkau dukrytei naujas žirklutes, bet radau ir nupirkau vaikišką manikūro rinkinį - dildė, žirklutės ir tokios žnyplutės. Tik nieko nenaudoju, išskyrus žirklutes. Kažin ar reikia nukirpus nagučius juos padailinti su dilde? Ir kam tada turi būti naudojamos tos žnyplutės (kaip odelėms tvarkyti). Tiesiog idomu, ar jūs ką nors daugiau darote su nagučiais ar tik nukerpate?
    klausimą įrašiau prie mažesnio vaikučio amžiaus kategorijos, bet idomu, kaip tvarkote nagučius ir didesniems vaikučiams.

    elegancijaKūdikio priežiūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4
  2. 3

    As su tom paciom zirklutem kerpu...Tik kartais su spiritu dezinfekuoju..

    Jorkaile

  3. 3

    as neesu girdejusi kad reikia keisti zirklutes:) jau treti metai jas naudoju specialias vaikuciui,gerai kerpa,manau nereikia keisti:) tiesa,nors mano ir berniukas,kai maziukui nukirpdavau nagucius,kartais koki astresni kampeli likusi nudildydavau,nes vyras sako kad skauda jei idreskia netycia,o kartais ir tycia:))

    sandritute

  4. 3

    Na as naudoju vaikuciams tik zirklutes ir nagucius tik pakerpu, nieko daugiau..kazkaip manau sie irankiai skirti jau didesniems vaikuciams turetu buti, ne leliukam.O zirklutes naudojame ilgai, nekeiciu ju nes jos yra geros ir negenda, kazkaip nematau tikslo ju keisti.karts nuo karto spiritu patepu ,dezinfekuoju ir viskas :) stai musu ir "manikiukas" ;D

    Pearl

  5. 3

    na mano sunui dar tik 3 su puse men., tai manau dar per mazas rimtam manikiurui :) tai tik nukerpu nagucius ir fsio, o zirklutes net nenaudoju specialiai skirtas vaikuciams, puikiai nukerpu ir su savo.

    romantike

  6. 2

    kerpu savo dukrytei su savo zirklutem manikiurinem, o siaip padildau jie buna kad nagiukas jei nuluzta.. kartais panelei palakuoju nagiukus, bet labai retai, nes mato kaip mama lakuojasi, tai ir ji nori ;)

    geiza

  7. 2

    As tik nukerpu nagiukus, daugiau nieko nedarau, nei odytes tvarkai, nei dildau.. O zirklutes nekeiciu, jau 1 m 7 men naudojam

    Indruke

  8. 2

    kol kas graziai nusikerpa su riestomis zirklutemis, todel nedildinu, o odele reikalui esant su znyplem nukerpu, bet retai tenka ta daryti, nes naguciai grazus. Kada smeliuke prades zaisti, gal labiau reiks priziureti. Bet manikiuro vaikams nepirksiu, nes pakanka mamos.

    vinipukas

  9. 2

    tik nusikerpame ir viskas :) kerpu su savo zirklutem ;)

    lip2kas

  10. 2

    na paprastai as tik zirklutemis nukerpu nagiukus, bet jei lieka astresniu kampuciu dar ir padildau, nes dukryte ''megsta'' man i veida isikibti, tad jei lieka astresniu kampuciu, kartais ir net ibrezia...

    Lukniukas